Kvällen

Hej på er! Biljarden var dunder kul! Har inte insett fören nu att det är riktigt kul. Dock gjorde jag snygga tabbar som jag inte ska nämna. Vi hade tänkt att gå på bio också efter biljarden dårå men det var fullsatt:( Men vi bokade biljetter till imorgon iallafall! Vi ska se Avatar, har hört att den ska vara bra.



Nu har jag bytt om och tagit på mig mys outfiten och tofflor, GREAT ^^
Imorgon ska jag och mitt band förhoppningsvis repa också, we have to go back on track så att säga.


Tisdag

Hej hopp! Nu ska jag strax äta frukost sen ska vi in till stan och spela biljard :)
Tror det blir lunch på stan också.

Dagens köp

Det här fick jag med mig hem.








Nu har jag inte mycket julklapps pengar kvar :)

 


BILD

Nu har jag tagit ett långt och skönt bad och jag orkar nog inte laga någon middag. Känns som om det är allt för sent nu. Har bara ätit ett par McNuggets idag så jag är ganska hungrig... får bre ett par mackor istället :)
Kamera batteriet är fortfarande på laddning så bilderna får dröja lite till. Sålänge bjuder jag på en bild från idag där jag ser helt skum ut... Man ser iallafall att blekningen av tänderna gav resultat ^^


Hemma från stan!

Hej hopp! Nu är vi hemma från stan efter en heldags vistelse. Dock hittade jag nästan ingenting på rean så det blev annat istället :) Tänkte visa allt sen men jag måste ladda kameran först. Under tiden ska jag ta ett bad och börja med maten. Blir lax i ugn idag, väldigt gott! Vi hörs senare ♥
 
Just det! Måste bara berätta det här! Haha jag skrev ju om Pontiac i inlägget innan och när vi kom in till stan och parkerade i ett parkeringshus klev han ut ur passagerarsidan från bilden brevid oss! Han låter precis som i låtarna när han snackar haha^^


På tal om mot stan, BORT FRÅN STAN!

Haha kom och tänka på Pontiaks bort från stan so here it is haha :D


Mot stan

Nu ska vi strax bege oss in mot stan för en heldagsshopping tur :) Ska bli kul och som grädden på moset ska vi se bio ikväll! Blir den nya äventyrsfilmen Avatar. Hoppas jag hittar en massa fynd nu!

 


FRESH !

Lite nytt i bloggen och jag tycker det ser ganska luftigt och skönt ut nu :)
Klockan är skitmycket och vi ska in till stan på rean i morgon så jag skulle behöva sova snart.
Har inte uppdaterat på ett tag har lixom inte kännt mig bekväm i livet och då har jag ingen lust att skriva. Men nu känns det bättre och jag har kommit in på skolan jag sökte också.

Nej nu är jag trött, börjar blogga imorgon istället. ♥

 


SNÖ DAGAR!

HEJ! :D
Jag är både glad och irriterad på all denna snö!
+ Jag blir som ett barn igen och har åkt pulka i backen i 2 dar nu och haft snöbrottning, skitkul! :D
- Jag måste bokstavligt GRÄVA fram bilen nu. Jävligt jobbigt! :O

Ser fram emot att åka hem till mina föräldrar några dagar framöver och åka skooter så det flyger om det! Älskar att åka snowracer bakom skootern ^^
Och på lördag blit det party party hos mig innan hela högen drar in till krogen! Ska också bli grymt kul! :D

Saknar en gammal vän ganska mycket, vi brukade ha det skitkul på vintrarna för hennes familj hade som stora gummidäck från traktorer som gled hur bra som hällst i snön! Men lite farligt också för man krockade ganska mycket ^^

Nu ska jag och Robert kämpa oss igenom snön till Willys och handla lite. ♥

Puhh!

Det gick bra hos frisören och jag gjorde ingenting förhastat :)
Nu håller jag på att laga middag sen ska jag till mammas skola för hennes barn har julpjäs och jag lovade att komma :)

Klippnings time!



Nu ska spralliga jag pysa iväg till hårfrisören! Ska bara toppa mig tror jag! Jag hoppas jag inte får en impuls attack där i frisörstolen och får för mig att göra något dramatiskt med håret! :O Det får inte hända!

The Plan - The wind starts blowing

Idag passar den här låten in på allt :)
Tyvärr var ända videon jag hittade en dålig willysreklams video men det får duga.
Puss på The Plan och Theodor Jensen. ♥

 


MASSAGE

Hej Hopp!
Nu på förmiddagen har jag varit och fått massage. Bra start på dagen med andra ord ;) Den här gången körde vi helkropp! Så sjukt skönt men lite ovant (läs: jag är bara van att Robert klämmer på min rumpa).

Nu ska jag laga til något att äta tilll lunch sen ska jag gå bort till en frisörsalong och kolla om det finns någon tid att toppa mitt hår. Blir mera uppdatering under dagen ♥

 


Bilder från idag

Nu kommer det lite bilder från idag.
Detta köpte jag till mig själv.


Sparbox från Miq med en massa roliga texter man kan klistra på. 149.-



Fina ros ljushållare också de från MIQ. 49.- res 59.-


Skjorttunika från H&M 250.-


Jeans 499.- H&M

Vi åt även god lunch på stan och Robert bjöd mig på fika.
När vi kom hem slog jag in Roberts julklapp. Jag tror han
har sina aningar om vad det kan vara ^^


Hans paket var ganska svårt att slå in men tillslut gick det.


Julklapps högen har vuxit sig lite större men den är inte färdig än. ♥



 


Shopping

Ja idag har jag varit på stan med Robert. Det var mysigt!
Vi handlade julklappar, fikade och kikade i affärer. Jag köpte även lite till mig själv för pengarna jag så duktigt jobbat ihop genom att städa haha :) Tänkte visa alltihopa strax, vi måste gå och handla lite mat först. Så snart kommer det upp bilder på allt roligt ♥


Bli klar snart!

Åhh Robert är en sån där jobbig perfektionist. Han duschar i 1 timme rakar sig i 40 min grejar med håret en kvart... Han bli aldrig klar!!!! ÅHHH! Och jag som vill in till stan så fort som möjligt så vi hinner lite :(





Under min långa väntan.

 


Ny design

Ja som ni ser är det lite nytt här i bloggen och lite vinter tema :) Bilden i headerna ska dock vara en annan den där tog jag på skoj tillsvidare.
Idag jobbar inte Robert så vi ska åka in till stan och handla julklappar och äta lunch på stan ♥ Nu måste vi skynda oss på för vi är ganska sent ute! Bloggar när jag kommer hem!


Födelsedags middag hos Josefine

I fredags var jag på födelsedags middag hos Josefine med massor av ruliga männsikor. Vi fick god mat och sådär. Han bara ta ett par bilder innan min kamera dog men här är de :)


Av mig fick Josefine en duschkrämen Wild Cherry från body shop. ÄLSKAR DEN! Hade helst vilja ha den själv men jag fyller ju år vartefter jag med haha :) Gå in och kolla på bodyshops sortimen här, finns så myckeet man vill ha!


Det var fint dukat.


Drink


Födelsedagsbarnet som inte fyllt än :p


Gäster.


Klara och Ylva.


Sophia gjorde "bad panda" minen :)

Sen sade min kamera ifrån och bad om laddning.










Hard time`s over

Har varit ett par ganska jobbiga dagar, men nu börjar det kännas lite lättare igen :) Igår snöade det något förskräckligt och jag och Robert tog en lång promenad i snön! Jätte mysigt ♥

Lucia firades inte särskilt mycket idag och jag och Robbs åkte hem till respektive föräldrar. Bilkörningen hem till ön var ett helvete för det var snö på vägen och man såg ingenting för det snöade så mycket. Väl hemma på ön fick jag jättegod mat och jag och Rocky tog en långpromenad. Jag hjälpte även till att städa och damsuga! Mycket roligare att göra åt någon annan, jag hatar att damsuga här hemma i lägenheten. Framåt eftermiddagen åkte jag hem till Sörping och här har all snö nästan töat bort.

Nu under kvällen har vi städat skrubben (ett litet föråd i lägenheten) där vi slängt in allt vi inte vet vart vi ska göra av (och sedan stängt dörren fort för att allt inte ska rasa ut). Nu börjar det se ganska bra ut! Ska snart fixa något att äta också!
Det var min dag.

 


Snöade jättemycket igår så vig drog på oss mjukis-
kläder mössor och vantar och tog en låååång promenad.


11/12

Idag är det 3 år sedan hela mitt liv rasade ihop. Ungefär vid den här tiden på dygnet började jag bli orolig för att du inte kom hem. Vid den här tiden började väntan och jag minns precis kännslan av den långa väntan. Det blev tidig morgon och jag visste att något var fel. Jag kännde det i hela kroppen. Minns hur jag sprang och sprang till ramunderberget. Minns att jag kom precis i tid för att se dig bäras ner död på en bår. Minns inhängnaden med orden polis på. Sen ett samtal och en bekräftelse om att det var du som låg där på båren. Hela min kropp vändes ut och in. Jag minns hur jag blev upphämtad av prästen och jag minns att jag skrek ock skrek. Jag hade aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv. Det gjorde ont i alla mina kroppsdelar.
Sen fick jag träffa dig. Eller din kropp. Den var så kall. Jag minns hur jag höll om dig hårt hårt utan att bli hållen tillbaka. Jag höll din hand och pratade med dig och du var tyst. Jag ville bara ruska om dig och skrika SVARA DÅ! Men du var inte där. Känslan av att aldrig mer kunna  få prata med dig att hur mycket jag än såg dig framför mig, hur mycket jag hörde din röst i mitt huvud, så fanns du inte. Jag känner mig maktlös och nu kommer alla kännslor tillbaka.
Det har förstört så mycket i mitt liv. Det är så mycket jag inte klarar längre. Jag klarar inte av att vänta på någon för kännslan när jag väntade på dig kommer tillbaka då. Men jag har också blivit starkare på sett och vis. Jag måste acceptera att det har hänt och att du inte finns mer. Jag drömmer fortfarande om dig och det känns skönt. Skönt att få prata med dig i drömmarna, se ditt 16 åriga ansikte och höra din röst. Jag växer ifrån dig.. du kommer alltid att vara 16. JAg undrar om jag fortfarande kommer kunna höra din röst i mitt huvud när jag är 80 år. Ikväll har jag för mycket att säga. För mycket jag skulle vilja prata om. För jag vill prata om dig. För du har funnits och jag har älskat dig och du togs ifrån mig. Det finns så mycket jag skulle vilja berätta för dig.

Jag älskar dig och jag hatar dig. Du har förstört flera år av mitt liv. Var du tvungen att vara så korkad?! Dumma dumma dig!
Du finns alltid med mig. ♥


I badrumsskåpet

Nu är den här dagen snart slut och jag ska alldeles stax gå och lägga mig. Har städat både garderåben (kastat massor med kläder) och badrumsskåpet nu på kvällskvisten. Nu ska jag visa vad jag har i mitt badrumsskåp!


Hair stuff och lite blood stuff råkade också komma med haha!

Hårborttagnings prylar osv.

Till kroppen dvs kräääämer i massor. Och nagellacket står där och tar plats också.

Av allt det här krafset är detta mina favisar:

"Hårfluffaren"
som jag kallar den, ger volym till platt hår i ett nafs!
Man häller pudret i hårbotten och fluffar till det.


Ett leave in serum som fungerar ungefär som silkesdroppar. Perfa till torrt och trassligt hår!


Haha joo, faktiskt är deon en favvo! Luktar riktigt riktigt gott!


Skrubbkrämen till fejat ofc!


Har skrivit om den här förut. Kastanjevatten är väldigt praktiskt.

Det var mina favoriter det! Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite sedan sova!
I morgon bitti ska jag åka in till The tandvård och hämta mitt tandblekningskit som har kommit nu! Måste hitta en födelsedagspresent till min vän som har födelsedagsmiddag på fredag också!
Vi hörs imorgon ♥



Tråkiga gråa sverige ψ

Nu är jag hemkommen från stan med min mamma. Hon letade efter en jacka men hittade ingen och vi var inne i 100 butiker tror jag. Inte nog med att det är grått och tråkigt ute, folk tar med sig skiten in i varuhusen :( Alla är klädda i svart och grått. Ibland såg man en röd jacka eller nån cool mössa men det gråa dominerade definitivt.
Så, det jag vill komma till är att nu ska det bli ändring på tråkiga kläder och jag ska bli en färgklick :) Tänk vad härligt att gå omkring i färg!? Så nästa gång jag handlar kläder ska det bli alla möjliga färger!
Det borde ni också göra! Allt skulle bli så mycket snyggare ♥

Stadium har fattat de där med färg!






Intervju

Nu på morgonen var jag inne i Norrköping på intervju till folkhögskolan. Det gick bra men det var massor som sökte och det finns bara ett par platser nu till våren. Får besked om en vecka.
Nu ska jag snart träffa mamma för hon slutade jobbet tidigt idag och vi ska in till stan. Känner mig nästan frisk idag så snart kan jag börja träna igen! Känns väldigt skönt. Nej, vi hörs lite senare ♥



Ljus

Idag har jag varit lika förkyld som igår och förrgår. Inget kul.. skulle igentligen på massage men var tvungen att ringa och avboka i går. Jag har hört att det inte är bra att få massage när man är sjuk?
Så jag stannade hemma och sov halva dagen, vaknade klockan 2.. Ups! Träffade min mamma och pappa och gick och åt middag med dom på en resturang här i söderköping. Det var trevligt och jag mådde mycket bättre när jag ätit lite mat.
När jag kom hem började jag damsuga hela lägenheten och skura golven och damma. Nu är det jättefint här och jätte mysigt. Robert tog hand om all disk också och vips blev hela lägenheten större.
Nu har vi tänt ljus och jag ska sätta mig och läsa en ny tidning ♥



(Nej jag har inte tänt 3e ljuset, det reflekteras i tavelglaset bara ^^)

Älskar våran sovrumstomte!



Växer som ogräs..

Mitt hår har växt jätte mycket! I slutet av förra sommaren klippte jag mig jättekort och nu är det långt igen! Om ett år kommer jag ha min drömlängd på håret som jag aldrig lyckats spara till! Så nu ska jag bara gå och klippa topparna och låta det växa och växa :)


2008


2009 (Det är tillochmed längre än såhär för här har jag lockat håret så det lyfter sig lite)
Är så glad att jag har klarat av att inte klippa bort det ♥ HAAIIR!

Tips!

Nu på vintern känner man sig ju ganska blek och om man inte orkar vara blek eller hålla på med BUS finns det en räddare i nöden. KASTANJEVATTEN!
Det är ett vatten som är färgat som färgar av sig direkt, alltså man behöver inte vänta i felra timmar som med BUS. Kastanjevatten finns på Åhlens och Kicks. Jag köpte mitt på Åhlens och det är super :)
 Man applicerar det med vanliga bommulspläds men man kan behöva jämna ut det med händerna efter. Man tvättar enkelt bort det med tvål och vatten. Kostar ca 90:-


Förkyld

Förut gjorde jag ju morotskaka och den blev jättegod! :) Sen åkte jag och Robert och lyssnade på mamma och hennes kör som sjöng i en kyrka. ♥

Jag har dragit på mig världens förkylning och det bara rinner ur både näsan och ögonen :(
Snart ska jag iallafall åka in till norrköping och hämta en kompis som kommer med tåget!


Såhär fin blev morotskakan!


2 Advent ♥

Hej hopp! Då tänder vi andra ljuset idag då :)
Efter det här inlägget ska jag baka en adventskaka! Det blir en morotskaka med lite pepparkakssmak!
Lovar att visa en bild på den sen!

Här är mina lussebullar jag bakade för ett tag sen och jag säger bara en sak.... skenet bedrar ;)


Julbord nr 2

Nu är vi hemkomna från andra julbordet i år! Massor med god mat med släkten och min Robert ♥
Nu ska min älskling och jag avsluta kvällen med lite glögg och pepparkakor och ps3!



Jag och robert när vi gjorde iårdning oss inför das julbord.
Love U ♥

 


Fast...

Queen kommer alltid att vara musikvärldens största genier. ♥

The Ark

Låt oss inte glömma den bästa låten genom tiderna :)


Glögg

Brrrrr! Det är jättekallt här! Fast jag får skylla mig själv för jag stängde av elementen här i sovrummet förut för jag kan inte sova om det är varmt. Nu ska jag och min älskling värma oss lite glöggoch mysa ner oss i soffan innan vi går och lägger oss. Natti ♥








Idag

Jag fick ett brev idag om att jag skulle få en intervju till skolan! Det bådar gott för det var väldigt många som sökte. Så jag får lägga på mitt cuteface nästa onsdag och sedan hålla tummarna! I morgon händer det en väldigt rolig sak! Jag och min pojkvän ska gå och se på stand up komikern Magnus Betner! Han är sjukt vass! Så det ska bli kul :) Sen på lördag ska jag på julbord igen, med släkten den här gången. Då ska jag äta MASSOR av räkor för det fanns inte på förra julbordet. Nej nu måste jag åka till Hemköp och köpa kyckling. Eller jag tror att jag går faktiskt.. ja det gör jag! Hörs senare ♥


Jag idag


Give up

Jag är trött på människor som måste bekräfta sig själva genom att störa sig på andra. Klaga på andras svagheter.
Det är ganska så patetiskt faktiskt.. men det blir väll så om man är osäker i sig själv.
Tror mycket handlar om avundssjuka också. Vi borde skicka dom till rymden :)



RSS 2.0