Advent belysning


Ett av fönstrena i vårt sovrum ♥

Hemma

Nu är vi hemma igen! Det var trevligt hos Roberts föräldrar men nu är vi väldigt hungriga så jag ska laga mat innan jag bloggar mer! Ska laga till en god köttgryta med hasselbacks potatis! Hörs snart!


1 advent

Haha jag är en nöt som lovade att uppdatera massor i går och det blev ju jätte mycket? Ledsen för det.
Idag ska jag och Robert åka till hans föräldrar på 1 adevnts fika! Vi håller på att göra oss i ordning nu och ska straxt åka. När vi kommer hem ska jag visa lite bilder på min lägenhet ♥

Ha en jätte fin 1 advent :)


Första ljuset är tänt ♥


JuL marknad

Godmorgon! Vaknade vid 11 idag och jag är helt förstörd! Snuvig som ett as och näsan är större än ansiktet. Idag är det jul marknad i söderköping så vi ska gå en sväng sen men först måste vi gå till ica och handla något att äta för det finns ingenting här hemma! Kanske ser lite av jul marknaden på vägen. Lite senare sen ska jag träffa min kusin också ♥ Nej nu måste vi verkligen gå för min mage kurrar sönder :)

JuL Bord

Heeej! Kom precis hem från julbordet på borgen :) Det var trevligt och jag blev mätt! Har slängt av mig alla finkläder och dragit på mig mysisar. Snart ska jag skjutsa hem min pappa till skärgården, ska skrika med i amy winehouse låtar hela vägen hem sen ;) Det är det bästa med att köra bil själv haha. Jag orkar nog inte skriva mer idag och jag lär inte vara hemma förän fram mot 1 i natt. I morgon ska jag uppdatera massor!

Kvällen till ära körde jag på varmyr looken haha. Det var ialla fall vad pappa sa att jag såg ut som ♥


stop crying your heart out ♥

Den här kan ni lyssna på också! Känner ni igen den? Vilken film? ;)


Ice cold

Brrrr... det är jätte kallt här hemma! Har tat på mig dubbla tjocktröjor och tofflorna men det är kallt ändå.
Ska nog göra en kopp te.
 Fick förresten en kommentar om det här med grisarna och tydligen finns det en dokumentär där man torterar djur. Kastar prick med missbildade griskultingar och hänger grisar.. för skojs skull.
Jag vet inte om jag vågar se den dokumentären men tack snälla ändå Timmy! Jag kanske borde se den för då kanske man verkligen börjar kämpa på riktigt för djurens rätt och inte bara sitter här och skriver om det. Ska nog leta upp filmen iallafall.. "Döden på djurfarmen" skulle den heta om ni också skulle vilja se den. Ush jag mår illa av det här. Jag ska nog ta en varm dusch och ta på mig pyjamasen. Vad konstigt Pyjamas låter.. haha om man lyssnar på ordet låter det inte svenskt utan typ.. spanskt? Skit samma :)
Puss♥

Här är en trailer på dokumentären. Värd att se för att förstå.


Typiskt svenskar?

Nu lyser redan många fönster här i söderköping upp av adventljusstakar och stjärnor. Är det lite typiskt svenskar att tjuvstarta några dagar före det faktiskt är dags? Haha, vi väntar iallafall tills på söndag då det är första advent ;) Undrar om nån redan har börjat plocka fram tomtarna också? Skulle inte förvåna mig faktiskt hehe :)
Men det ska bli väldigt kul att börja pynta här hemma och fixa ljusstaken med mossa och lingonris.. mys fakor.
Nu ska vi städa sen ska jag laga mat! Hörs sen !  ♥


INGEN JULSKINKA TACK!

Ni som läser tidningar och ser på nyheterna har nog inte missat det. Smygfilmerna på hur grisbondar behandlar sina djur. Jag grät när jag så det. När tappade människan moralen?! Dom här bönderna går omkring som några jävla plåtmaskiner utan kännslor. Hur kan man leva med sig själv? Stackars stackars djur...
Filmerna visar hur grisarna trängs och hur dom äter upp varandra, hur grislik lämnas kvar i stian bland de andra djuren. Så här får det inte gå till. Jag tror inte jag är den enda som skippar julskinkan i år. Fy fan.


bild: Expressen

Bild:Tv4

Woho :D

Im in love... haha. I bilen påväg hem från bion var jag ganska frånvarande.. haha jag satt där och tog "Bellas" plats ett tag ;) Edward är ju sååååååå äckligt sexig! Det är ungeför som när man läste Harry Potter första gången och önskade att man skulle få ett medelande från Hagwards när man fyllde 11... Nej, nu ska jag ruska på mig och komma tillbaka till verkligheten! Ska tvätta av mig och sen gå och sova. Hörs i morgon helt enkelt.

 


New Moon

Förlåt för att jag uppdaterat så dåligt idag. Jag har faktiskt bakat lussebullar! Dom blev totalt misslyckade och helt degiga i mitten :( Inte min dag idag...  Nu ska iallafall jag och Robbs åka in och se på bio. Han är snäll och bjuder lilla krassliga mig ♥ Vi ska se New Moon och jag är jätte förväntansfull! Har ju hört så mycket bra om den!

Nu måste vi skynda iväg! Jag struntade totalt i att göra mig iårdning inför bion och den ska bli riktigt skönt att sitta där helt ofixad i myskläder. Dessutom känner jag mig rätt fräsh ändå för jag har smörjt in mig med BUS (brun utan bajs) Bloggar när jag kommer hem!



SJUKLING

Hej hörni.. Jag vaknade nyss =/ Jävla skit också, nu kommer jag inte kunna sova i kväll. Har jätte ont i halsen och ont i huvet. Det bara svartnade för ögonen när jag klev ur sängen förut. Jag hatar att vara sjuk. Jag ska  ta mig tusan baka lussebullar iallafall! Som jag hade tänkt. Jag tror jag tar bilden till affären som liger 400 m bort.. Haha är man sjuk får man också vara lat!

 


Så det kan gå...

När man har en hund på besök. Såhär såg min prydnadsnalle (som vår katt Kajsa älskar (älskade) att gosa med) ut när Rocky hade åkt hem. Arga ögat.



Nu ska jag ta ett bad, sen sova. Hörs imorgon! ♥

Mitt egna parfymeri

Tänkte visa er några av de parfymer jag äger och skriva lite om dem.. so here we go :)


Puma Create: Doftar väldigt sött men ändå friskt och sportigt lite citrus nästan.
Passar perfekt för sporttjejen!


Elizabeth Arden Green Tea: Detta är min nyaste parfym och jag ÄLSKAR den!
Doftar friskt av grönt te och citrus! Fräshar upp!


Jennifer Lopez Live Luxe: Mums! Busig och sensuell.
Är bara några ynka få droppar kvar i botten :(


Orange från Yves Rocher: Luktar starkt av apelsin.
Tyvärr har jag börjat tycka att den luktar tant...


Tommy Girl: Jag kan inte beskriva doften. Fräsh, glad?
Jag älskar den verkligen! Ta en sniff när ni ni går i
parfym hyllorna nästa gång!


Kylie Minogue: Som Janis i "Mean Girls" uttryckte sig:
"Du luktar tonårshora". Den här gör verkligen det.
Fick den i Julklapp för några år sedan. Har aldrig använt den.
BLÄ :D


Jennifer Lopez Deseo: Grrrrr! Absoluta favoriten!
Luktar vääääldigt kvinnligt och sexigt, förföriskt och mystiskt.
En höjdare!


Thats it my friens :)



Tänk vad kul det skulle va att få en systemkamera i julklapp...♥


Tandblekning

Hejsan hoppsan!
Kom precis hem från Norrköping, har ju varit hos Thea Tandvård som förövrigt är sjukt mycket bättre än tråkiga och fula Folktandvården! Dom har det jättesnyggt och mysigt överallt och personalen är hur trevlig som helst!!
Jag provade ut skenor eftersom jag ska bleka tänderna! Jippe! Tandläkaren mosade in en blå gegga i hela munnen tills det stelnade. Det kändes rätt mysko kan jag lova! Iallafall så den "mallen" har dom nu skickat iväg någonstans för att göra dom klara i plast. Det skulle ta ca 2 veckor. Sen ska jag ha dom under nätterna i 10 dagar med bleknings kräm i.
Hela kalaset kostade mig 2000;- dvs mina absolut sista sparpengar. Så nu är jag helt pank fram till jul = minimalt med mat. Jag får helt enkelt frossa i mig på jul bordet på fredag och hamstra upp det i kinderna!

Ja sen kan man ju fråga sig varför jag lägger ut så mycket pengar på detta. Jo, för att det är så förbaskat vackert med ett vitt leende! Det kan göra om ett helt ansikte! Man ser så mycket friskare ut. Thats why.
Nu ska jag laga middag så att det är klart när min Robert kommer hem från jobbet. Hej sålänge♥


Måndag

halloj! Ny veckodag igen. Gårdagen var trevlig men jag fick väldigt ont i magen när vi kom hem.
Har precis varit ute med Rocky som jag är hundvakt för idag. Vi tog en riktigt lång promenad på en timme. Klockan ett ska jag åka in till tandläkaren i Norrköping för undersökning och tills dess ska jag gosa lite med Vovsis :)


En väldigt liten Rocky ♥

Vännskap

Ibland hänger vännskap på en skör tråd. Vännskap är ibland svårt och komplicerat.
Kolla igenom den här vidion och lyssna på låten. Den är väldigt sorglig men gör en tillslut väldigt lycklig ♥


Bohemian Girl


Massage

Halloj och godmiddag! :) Vaknade för inte så länge sen. Ska straxt hoppa in i duschen och klockan 1 ska jag på massage. Jag har varit 2 gånger innan för mina spänningar i nacken och huvudet så nu är det sista besöket. Jag går hos EmmaEmerentia och hon är verkligen jätteduktig! Hon gör öven anstiktbehandlingar, vaxningar, sminkningar, naglar och allt till ganska låga priser! Hennes salong ligger mitt emot Stinsen på kockens sida (Info till alla Sörpingsbor) haha. Klicka in här på hemsidan och kolla om det finns någon kul behandling för dig?
 Ikväll ska robert och jag iväg på födelsedags tårta, ska bli jätte trevligt :)
Nej nu måste jag skynda mig in i duschen! Hörs senare! ♥


Bokläsande i bastu!

Kom precis hem från träningsverket. Har suttit i deras infraröda bastu och läst flera kapitel ur Om jag kunde drömma. Helt otroligt skönt och man känner verkligen hur musklerna har mjuknat upp efteråt. Sen att man bränner massvis med kalorier är ju bara ett litet +.

 

Nu ska jag skära upp en massa grönsaker och blanda till dipp sen ska jag och Robert se på Johan Falk. Vi har sett de 3 försa redan så nu ska vi se 4an dårå.
Puss ♥


Dagen efter

Ojoj, vaknade klockan 9 i morse och var fortfarande packad. Nu börjar det äntligen klarna i huvet haha. Gårdagens födelsedagsfest var sjukt kul men matn dryck och dans! Jag dansade med en främling (som var äckligt duktig på bugg så jag kände skapligt klumpig, skyller på vinet) min bror, min mamma, mina kusiner och min Robert. Mot natten fick vi skjuts hem och vi somnade ganska fort.
Igentligen skulle jag följa med mamma och pappa hem till ön efter festen men eftersom båda drack blev de också kvar här i Söderköping över natten. Så idag ska jag städa istället. Robert ligger på soffan helt utslagen :)
Härlig gårdag iallafall♥

Festligheter

Nu håller jag och min pojkvän på att göra iårdning oss för fulla muggar. Klockan sex ska vi vara på plats på min farbrors stora 40 års fest! Det ska tydligen komma sjukt mycket folk och det ska bjudas på mat! Härligt!
Vi hörs i morgon ♥



Träning med musik

Nu har jag kämpat på gymmet i 1 och en halv timme! Jag har lyssnat sönder denna låt ♥


 


Rockstar !

Haha jag har en liten konsert för Robert :p



Gitarren stämde om sig mitt allt sen blev ingenting sig likt :(
Men han tyckte jag var bra ändå ^^

Nu ska jag gå och träna.

 


Lördag ♥

HEj !
Igår var jag på high heels party med Josefine! Haha vi stod i kö i över en timme! Dock var det folk som kom dit redan vid 6 så skorna var bara att fetglömma, men goodibags fick vi iallafall :D
Innehållet var över förväntan! Ett skit snyggt linne, nagellack, halsband, mobilsmycke, vitamin well, ELLE magasin och sedan lite småkrafs. Man fick även 2 gratis drinkar i baren och hade chansen att vinna en mobil! Tråkigt nog vann ingen av oss. Vi träffade även vår älskade pimpim senare på kvällen som var ganska så packad.
Hel nice kväll ♥


Goodibag :) Haha Kajsa lyckas alltid vara med på mina bilder ;)


Ush, känner mig väldigt sliten idag men det är bara att
börja peppa inför kvällen! Ska bli sketa kul :)


Härlig träning!

Puuh! Kom precis hem från gymmet och jag känner mig duktig! Körde 75 min på crosstrainern vilket betyder att några kcal är brända :) Nu ska jag ta en dusch och lägga mig och läsa lite!
God natt!

Kärlek åt dessa maskiner! Världens bästa fett förbrännare :)


Stan med mamma

Nu har jag och min älskade mamma varit inne i stan en sväng. Hon bjöd på fika ♥ Jag köpte klänningen jag ska ha i morgon på high heels party ^^ Jag fick även ett par jätte fina smycken av mamma och hon köpte ett par tröjor och en present till någon. Nu har jag satt på mig mina nya mys kläder men ska snart byta ut dem mot träningskläder och ge mig iväg till träningsverket.

Puss ♥


Fine.

Är det såhär du spelar? .

Just me and my guitar-


Mys kläder ♥

Nu på kvällskvisten tog jag och min vän Bea en sväng in till stan för att gå i lite butiker. De har öppet till klockan 8 på ingelsta shopping!
Jag testade en klänning jag ska köpa i morgon för jag ska ha den på fredag när det är Nelly High heels party på otten ♥
Men jag fick med mig Hello Kitty tofflor och myskläder hem. Jag är inte direkt tok förtjust i hello kitty, köpte det mer för att det var så rosa och tjejigt :)



Haha Kajsa började direkt bita i tofflorna, hoppas det finns något kvar av dom i morgon ;)

Skinny vs Sexy

Medias och bloggarnas hetaste ämne just nu är synen på kvinnans kropp. Många stora bloggare skriver att det är äckligt att väga över typ 40 kilo? Jag menar, min damsugare väger typ 40 kilo? However, det värsta med det här är att det är så många unga tjejer som läser dessa bloggar och ser dom som förebilder. När man är 12-13, 14 år är det det viktigaste i världen att passa in. Man gör likadant som kompisarna och man vill inte vara sämre. Om det är inne att vara smal ser man till att bli det. Helt utan att tänka utan bara för att det är så det ska vara. Om tjejer börjar banta under så tidig ålder kan massor av saker i kroppen gå fel eftersom man inte är färdigväxt. Man kan få problem med mensen, ämnesomsättningen mm. That sucks.
Jag fattar inte änns att tjejer kan tycka att det är snyggt att vara skinny? När försvann det manliga och det kvinnliga? Kvinnan är skapt för att vara kurvig och mannen mer plankig. Det gjorde oss kåta för att vi var så olika. Ska alla gå omkring och se likadana ut nu? Herregud om 20 år kommer ju varannan människa tända på träd?! kul?

Det här betyder ju inte att tjejer ska sluta träna för det har vi ju gjort ialla tider, utan det betyder att vi inte ska svälta oss så vi krymper ihop till äckliga små russin! En vältränad kropp är sjukt sexig så missförstå mig inte att det är det jag vill ska bort. Det är det här minimum som måste försvinna. Skelett idialet. Sluta äta idialet. Blä!

CURVES FOR THE WIN!


SO HOT!



SO NOT!


2012

Hej! Blogg.se kan ta sig i rumpan för jag har inte kunnat komma in här på flera dagar! Nu är klockan halv 3 på natten och nu funkar det igen! Nu ikväll var jag och min pojkvän och såg 2012 på bio. Fy fan om det verkligen händer! Då ska jag se till att jag  har antingen en pistol till hands eller marijuana slash några jävligt starka tabletter så man inte fattar nånting! Ja om man ska testa några droger ska det väll vara då! Då kan man iallafall mitt i all panik bara sitta och titta och ta det med ro. Whatever, jag vet inte om jag är glad att jag såg filmen. En sån som jag gör nog bäst i att låta bli ;)


Fredags mys

Vi hade tänkt att åka på bio ikväll och se 2012 men allt var slutbokat. Inte så konstigt för premiären är ju idag. Inte har jag lust att dricka idag heller. Istället har vi en kväll hemma och har laddat upp med massa svull.


no no no

yes yes yes! Den ser instängd ut :(

Hörs senare :)


Ego

Läget håller på att årdna upp sig så ikväll ska jag uppdatera massor ♥


-

Kommer inte uppdatera spec mycket under dagen. Det har hänt väldigt tråkiga saker. Kanske skriver i kväll.
/ Tova

Träningspass

Puhh! Kom presis hem från ett träningspass på träningsverket. Har kört 50 min på en crosstrainer!
Jag älskar att träna, kruxet är att komma dit. Men när man väl pallar ta sig dit är det jättekul! Jag måste verkligen skärpa till mig nu och träna minst 5ggr i veckan. Jag vill gå ner 7 kilo och dessutom måste jag ju nyttja medlemskapet annars är det 300 i sjön varje månad.

Nu ska jag ta en dush och ta på mig myskläder. See ya later!


En sånhär har jag kämpat på i hela 50 min! :O


Lunch time med BEA ♥

Bea är här och vi lagar mat! Klyftpotatis och kött!
Uppdatering lite senare!


MARABOU VINTER

Ingen hit! Men smaken är ju som baken så.. Den smakar pepparkaka, kanel, nötter och jag vet inte vad! Så om man är ett jul freak kanske den går hem? Alla borde testa den men jag vill inte ha mer med den att göra iallafall ;)


Bläääääääääääääääääää.

 


Julens önskelista!

Fast dush gelen i mitten jag jag ju stryka nu för den köpte jag igår ^^


Hemmaspa ♥

Hela kvällen har jag legat i badkaret med en av mina nya badkulor som mot förmodan doftade skit gott!
Jag har skrubbat hela kroppen smörjt in mig, haft ansiktsmask..ja hela kittet! Det bästa är att min pojkvän sitter och spelar tv spel och när en kille spelar tv spel så är han i den världen, inget annat. Så jag har fått lugn och ro och haft det jätte mysigt med mitt lilla hemmaspa. Igentligen hade jag tänkt att testa på spikmattan jag fick låna av min brors flickvän också men det får vänta tills imorgon.
Nu ska jag göra en kopp te och titta på när Robert spelar tv spel en stund (killar tycker tydligen det är extra kul att spela om någon kollar på?).
Hej sålänge :)


Mitt mysiga hemmaspa ♥


Jag är inte dum!

En (sjuk) konversation mellan min pojkvänn och mig.

Robert: Jag undrar hur mycket en människa skiter på ett år...
Jag: Jaa...
Robert: Asså det måste ju iallafall vara ett halvt ton!
Jag: Nej men det är säkert typ 500 kilo....
Robert kollar på mig.
Jag: Alltså jag vet att 500 kilo är ett halvt ton.. öhm..
Robert: Visst right....

Sen skrattade vi och jag kände att jag behöver gå om grundskolan.


Skönhets shopping!

Heej och välkommen till min nya blogg!
Idag har jag varit ganska nere och irriterad. På eftermiddagen åkte jag och min vän bea in till stan. Det blev McDonalds för ingen av oss hade ärit något på hela dagen och därefter lite skönhets shopping. Det är härligt såhär i höstmörkret och man ska unna sig något ibland (jag gör det för ofta).

Detta fick jag med mig hem:


Lyxig dush gel från the body shop  104:-


Hårspray och glans spray 50ml  24:- /st från H&M


Badkulor från MIQ 10 st 50:-


Doftljus vanilj   29:- Lagerhaus


Världens bästa skrubbkräm för ansiktet!
65:- från ACO. Finns på Apoteket!


BY NIGHT

Klockan är snart 3 på natten och jag sitter och knopar för att få den här bloggen användbar. Headern måste fixas men det får vara såhär tills jag har något passbart där uppe.
På natten får jag massvis med insperation! Jag vet inte varför men det är då jag är som kreativast. Har skrivit massvis med låtar på nätterna speciellt texterna till låtarna. Jag blir mer fokuserad än på dagen.. det har väll att göra med allt stim och stoj som försegår om dagarna och man har helt enkelt mer i tankarna då.

Just nu håller jag på med en låt som är helt knasig, alltså den har ingen speciell innebörd. Den handlar just inte om nånting men ändå massor! Haha ska bli kul att lägga upp den här sen när den är klar :) Knasig är iallafall vad den är.

Jag ska försöka sova nu. I morgon ska jag "släppa" bloggen så folk får vetskap om att den nu finns :)
Puss och godnatt ♥

 


RSS 2.0